Skip to content
Home » Blogi » 5 vajalikku Woocommerce’i pistikprogrammi

5 vajalikku Woocommerce’i pistikprogrammi

Varem oleme kirjutanud WooCommerce’ist, mida kiitsime kasutajasõbraliku, kuid samas mastaapse ja taskukohase e-kaubanduse platvormina. Rääkisime ka põgusalt WooCommerce laiast pistikprogrammide valikust – neid on tänaseks lausa ligikaudu 1000.

Sellise hulga valikuvõimaluste juures võib õige pistikprogrammi leidmine tunduda keeruline. Otsustamise lihtsustamiseks, oleme välja toonud 5 pistikprogrammi, mida soovitame sinu e-poes proovida.

  1. Woocommerce Stripe Payment Getaway
    Tänapäeval on elektroonilised maksevahendid, nagu Apple Pay, Google Pay ja PayPal, muutumas järjest populaarsemaks panga makselingi asemel. Oleme jõudnud ajajärku, kus inimeste ostukäitumist määravad üha enam makseprotsessi lihtsus ja kiirus. See sunnib e-poe omanikke küsima, kuidas integreerida need kaasaegsed maksevõimalused oma e-poodi, et vastata klientide ootustele.

    Siinkohal tuleb appi Stripe Payment Gateway. See võimaldab sul vastu võtta makseid laia valiku krediit- ja deebetkaartidega enamikus riikides, samuti toetab see Apple Pay’d, Google Pay’d ja Payment Request API’d nii mobiilsetel seadmetel kui ka lauaarvutites.

  2. Direct Checkout
    WooCommerce’i Direct Checkout pistikprogramm on kasulik tööriist, mis lihtsustab veebipoe ostuprotsessi, vähendades sammude arvu, mida kliendid peavad sooritama, et ostu lõpule viia. Ühesõnaga, selle pluginaga saab sinu klient minna otse kassasse ilma vahepeal ostukorvi lehte külastamata.

    Võib tunduda nagu väike asi, aga tegelikult vähendab Direc Checkout tarbetut viivitust ja aitab kaasa impulssostudele, kuna ostuprotsess on kiirem ja sujuvam.

  3. Monsterinsights
    Monsterinsights integreerib WordPressi ja WooCommerce’i poe Google Analyticsiga, muutes tarbijakäitumise jälgimise lihtsamaks ja visuaalselt selgemaks WordPressi juhtpaneelil. See plugin aitab e-poodidel jälgida külastajate käitumist, konversioonimäärasid, toodete populaarsust ja muid olulisi müüginäitajaid ilma keeruliste seadistusteta.

    Kiire ja põhjalik tagasiside omakord aitab sul raha kokku hoida vältides kulutsi mis ei too tulemusi ning samuti vastavalt tarbijakäitumisele teha muudatusi, mis suurendavad sinu müüki.

  4. Booster for Woocommerce
    Oled mõelnud alustada rahvusvahelise müügiga, aga see tundub liiga keerukas ettevõtmine? Pisikprogramm Booster võib sulle siin suureks abiks olla, kuna see pakub mitmeid funktsioone, mis teevad piiriülese müügi lihtsamaks ja sujuvamaks.

    Nimelt sisaldab Booster üle 100 erineva mooduli, mis aitavad optimeerida poodi ilma vajaduseta eraldi pluginaid alla laadida, näiteks mitme valuuta tugi, rahvusvahelised maksud, rahvusvaheline tarne ja palju muud.

  5. Mailchimp for Woocommerce
    Kes soovib oma e-posti turundust arendada või juba on Mailchimpi kasutaja, soovitame alla laadida Mailchimpi laienduse Woocommercile.

    Mailchimp integreerib WooCommerce’i poe Mailchimpiga, võimaldades poe omanikel koguda klientide e-posti aadresse, hallata e-posti turunduskampaaniaid ja automatiseerida suhtlust. See integratsioon sünkroniseerib automaatselt klientide andmed, ostuajaloo ja muud olulised info Mailchimpi kontoga, et luua sihitud ja personaliseeritud turunduskampaaniaid.


    Ülaltoodud pistikprogrammid on vaid väike osa WooCommerce’i tohututest võimalustest, mida WordPressihooldus soovitab sul proovida. Kui vajate abi poe seadistamisel, hooldusel või Woocommerce’is navigeerimisel, võtke meiega ühendust. Meie meeskonnal on aastatepikkune kogemus ja põhjalikud teadmised, et pakkuda teile kiiret ja professionaalset tuge ning aidata teie e-poel edukalt kasvada.