Skip to content
Home » Blogi

Blogi

Kuidas Suurendada E-poe Müüki

Kuidas Suurendada E-poe Müüki: 10 Tõhusat Strateegiat

E-kaubanduse maailmas on müügi suurendamine pidev väljakutse. Kuid õige lähenemisviisi ja strateegiatega on võimalik oma e-poe müüki oluliselt tõsta. Selles blogipostituses jagame kümme tõhusat strateegiat, mis aitavad suurendada teie e-poe müüki ja saavutada jätkusuutlikku kasvu.

pahavara eemaldamine kodulehelt

Pahavara eemaldamine kodulehelt

Pahavara eemaldamine kodulehelt on järjest nõutum teenus kuna internet on tänapäeval paljude inimeste jaoks peamine koht, kust otsitakse informatsiooni, suheldakse teistega ning tehakse ostusid. Kuid kahjuks ei ole internet turvaline koht ning pahavara on saanud üheks suuremaks ohuks internetikasutajatele. Pahavara on kahjulik tarkvara, mis võib… Read More »Pahavara eemaldamine kodulehelt

Mida tõi WordPress 6.2?

Täna räägime teile WordPressi viimastest uuendustest ning kuidas need võivad teie veebisaidi kasutamist parandada. Viimane WordPressi versioon on 6.2 , mis avaldati 29 märtsil 2023. See uuendus on keskendunud eelkõige turvalisuse ja kasutajakogemuse parandamisele. Siin on mõned uued funktsioonid, mida see pakub: Turvalisus Turvalisuse aspekti… Read More »Mida tõi WordPress 6.2?

Woocommerce – kõik mis sa teadma peaksid

WooCommerce on üks parimaid tänapäeval saadaolevaid e-kaubanduse platvorme. See on WordPressi platvormi tasuta avatud lähtekoodiga pistikprogramm, mis pakub mitmesuguseid funktsioone ja kohandamisvõimalusi ettevõtetele, kes soovivad veebis tooteid ja teenuseid müüa. Selles artiklis vaatleme lähemalt, mis teeb WooCommerce’ist parima e-kaubanduse platvormi igas suuruses ja tüüpi ettevõtetele.… Read More »Woocommerce – kõik mis sa teadma peaksid

wordpressi hooldus

WordPressi hooldus on vajalik!

WordPressi hooldus – miks see vajalik on? No… Sinu WordPressi veebileht on valmis. See on avaldatud ja klientidele kättesaadav. Aga mis nüüd edasi saab? WordPressi hooldus – vaat mis! Peale veebilehe avaldamist on oluline seda hooldada, hoida seda turvalisena, ohutuna ja oma ettevõtte jaoks kasulikuna.… Read More »WordPressi hooldus on vajalik!

Why WordPress For Website Development.

Miks valida WordPress.

Veebileht on tänapäeval üks olulisim osa ettevõttest. Ilma professionaalse veebisaidita kaotad tohutu suure osa klientidest, kes soovivad teie teenuseid või tooteid läbi veebi soetada või broneerida. Ja seda soovivad väga paljud kliendid kuna see on kõige lihtsam ja aega kokkuhoidvam viis. Sinu veebileht esindab kogu… Read More »Miks valida WordPress.