Skip to content
Home » Blogi » Mida tõi WordPress 6.2?

Mida tõi WordPress 6.2?

Täna räägime teile WordPressi viimastest uuendustest ning kuidas need võivad teie veebisaidi kasutamist parandada.

Viimane WordPressi versioon on 6.2 , mis avaldati 29 märtsil 2023. See uuendus on keskendunud eelkõige turvalisuse ja kasutajakogemuse parandamisele. Siin on mõned uued funktsioonid, mida see pakub:

Turvalisus

Turvalisuse aspekti parandamiseks on uuendatud põhikomponente, mis tagavad veebisaidi turvalisuse. Uus versioon pakub tõhusamaid viise tõrjuda ründeid ja kaitsta saiti pahavara eest. Nüüd on ka võimalik installida WordPressi turvalisuse lisandmooduleid, mis lisavad veelgi kaitset.

Veebisaidi kiirus

Uuendus hõlmab ka kiiruse parandamist. WordPressi tiim on optimeerinud saiti laadimiseks vajalikke faile, mis vähendab lehekülje laadimisaega. See parandab kasutajakogemust ja suurendab tõenäosust, et külastajad jäävad teie saidile kauemaks.

Blokipõhised kujundusmallid

Üks uuendus, mis võib disaineritele huvi pakkuda, on võimalus luua kohandatud kujundusmallid blokidele. See funktsioon annab disaineritele rohkem vabadust ja paindlikkust, kuna see võimaldab neil luua kohandatud kujundusmalle, ilma et oleks vaja CSS-i tundmist.

Paremad kuvavalikud

Uuendus sisaldab ka paremaid kuvavalikuid, mis võimaldavad teha oma lehtedel rohkem visuaalseid muudatusi. Kõik, mida vajate, on ühilduv teema ja siis saate oma kujundust kohandada, et see sobiks teie vajadustega.

Kohandatud menüüd

WordPressi uuendus sisaldab ka täiustatud kohandatud menüüde funktsiooni. See funktsioon võimaldab teil luua kohandatud menüüsid, mis võimaldavad külastajatel navigeerida veebisaidil hõlpsalt.

Kokkuvõtteks on WordPressi uus versioon suurepärane võimalus parandada teie veebisaidi turvalisust, kiirust ja kasutajakogemust. Soovitan kõigil oma WordPressi installatsiooni uuendada, et saada kõik uued funktsioonid ja võimalused. Samuti soovitan hoida oma WordPressi versioon alati ajakohasena, et tagada parim turvalisus ja stabiilsus.