Skip to content
Home » Blogi » WordPressi hooldus on vajalik!

WordPressi hooldus on vajalik!

wordpressi hooldus

WordPressi hooldus – miks see vajalik on?

No… Sinu WordPressi veebileht on valmis. See on avaldatud ja klientidele kättesaadav. Aga mis nüüd edasi saab? WordPressi hooldus – vaat mis! Peale veebilehe avaldamist on oluline seda hooldada, hoida seda turvalisena, ohutuna ja oma ettevõtte jaoks kasulikuna. Ilma WordPressi hooldus-plaani omamata ohustavad Sinu saiti häkkerid, rahulolematud töötajad, turvaaugud, vead, serveri krahhid ja paljud muud ohud.

Kui Sinu ettevõtet võib ohustada see, kui Su veebileht on maas, on plaan hoolduseks vajalik.

WordPressi hooldus

Meie plaanid hoolitsevad tehnilise poole eest (varukoopiad, tarkvarauuendused, turvakontroll ja igasugu katastroofide taastamine), samal ajal kui Sina saad keskenduda sisu loomisele ja oma ettevõtte juhtimisele. Hooldusplaan annab Sulle meelerahu, sest tead, et WordPressi eksperdid hoiavad Sinu saiti töökorras.

Kõige tüüpilisemad hoolduselemendid on järgmised:

Turvamonitooring

Tarkvaraturvalisuse suurim probleem on see, et see on virtuaalne – Sa ei näe ohte oma füüsilise silmaga. Sa ei pruugi isegi teada, kui haavatav on Sinu veebileht on enne, kuni on juba hilja.

Isegi väikese veebilehe puhul on häkkerid endiselt huvitatud. Serveriressursside kasutamine, rämpsposti saatmine ja pahatahtliku ümbersuunamise kasutamine on kolm peamist asja, mida häkkerid teevad nii suurte kui ka väikeste WordPressi saitidega.

Meie 24/7 turvakontroll aitab ohte märgata enne, kui need Sinu saiti mõjutada jõuavad. Kiire märguanne probleemidele tähendab, et me saame neid kiiresti uurida ja lahendada.

Iganädalane varundamine kahte lokatsiooni

Regulaarne back-up on kõige olulisem asi, mida saad oma saidi turvalisuse tagamiseks teha. Isegi kui Sinu veebileht suudetakse ära häkkida, võimaldab varundamine selle taastada.

Kui Sul pole veebilehe varukoopiaid või võimalust oma sisu taastada, vajad hoolduskava.


Need, kellel puudub hooldusplaan ja nende veebilehega midagi juhtub, veedavad lugematuid tunde sisu ümberkirjutamiseks, piltide üleslaadimiseks, sätete muutmiseks, pistikprogrammide installimiseks ja seadete muutmiseks – mitmeid tunde tööd, et veebileht taastada oma algolekusse.

Meie teeme Sinu WordPressi veebilehest regulaarselt varukoopiaid ja hoiame neid riski minimeerimiseks väljaspool saiti (eraldi teie veebisaidi salvestusruumist). Nii hoiame ära ohud ja ebavajaliku ajakulu.

Iganädalane kiiruse monitoorimine ja testimine

Veebisaidi laadimiskiirus on ülioluline nii SEO kui ka UX jaoks. Meie hoolitseme Sinu WordPressi veebisaidi vahemälu, kiiruse, piltide optimeerimise ja muu eest. Kõik selleks, et tagada, et Sinu veebilehe laadimiskiirus oleks alla soovitatud maksimaalse 3 sekundi.

Pluginate ja WordPressi uuendused

WordPress on tarkvara ja nagu iga tarkvara puhul, tuleb ka seda uute funktsioonide lisamiseks, jõudluse parandamiseks, vigade parandamiseks ja turvaprobleemide parandamiseks värskendada.

Paljud veebisaitide omanikud on mures tarkvarauuenduste tegemise pärast – mis siis, kui see rikub nende veebisaidi ära? Teistel pole aga aega ega tehnilist oskusteavet, et veenduda, et ohutu oleks ohutu. Ja mõned lihtsalt ei mõista tarkvarauuenduste tähtsust.

Kui Sa pole kindel, kuidas oma veebisaidi parandada, kui tarkvarauuendus läheb valesti, vajad hooldusplaani.

Meie hoolduskava võtab Sinult kogu uuendustega kaasneva stressi. Sa ei pea enam muretsema, mis juhtub siis, kui teema või plugin ei ühildu uue WordPressi värskendusega või vastupidi.

Tarkavara uuendusi teeme igal nädalal, kuid oluliste tarkvara väljaannete (turva- ja veaparandused) puhul, saame seda ka sagedamini teha. Me teeme kõik nii, et uuendused toimiksid võimalikult sujuvalt. Kuid meil on plaan paigas ka siis, kui see nii sujuvalt ei lähe.

SEO võtmesõnade monitooring

SEO ehk otsingumootoritele optimeerimine on Sinu ettevõttele suurema tähtsusega, kui paljud seda arvavad. Sellest sõltub Sinu veebilehe leitavus erinevate otsingumootorite kaudu ning mõjutab seeläbi lehe külastatavust ja kliendibaasi. Meie hooldus sisaldab ka seda osa. Parandame Sinu veebilehe SEO-d ning nii suurendame Sinu veebilehe külastatavust ja edendame Sinu ettevõtte jõudlust.

 

Lisaks tüüpilisele teeme ka mitte nii tüüpilisi protseduure, et Sinu WordPressi veebileht sujuvalt töötaks. Oleme kokku pannud kolm erinevat paketti, et WordPressi hooldus vastaks Sinu veebilehe vajadustele. Võta meiega ühendust ning leiame Sulle parima lahenduse. Ülejäänu jäta kõik meie hoolde!