Skip to content
Home » Blogi » Miks valida WordPress.

Miks valida WordPress.

Why WordPress For Website Development.

Veebileht on tänapäeval üks olulisim osa ettevõttest. Ilma professionaalse veebisaidita kaotad tohutu suure osa klientidest, kes soovivad teie teenuseid või tooteid läbi veebi soetada või broneerida. Ja seda soovivad väga paljud kliendid kuna see on kõige lihtsam ja aega kokkuhoidvam viis. Sinu veebileht esindab kogu Sinu kaubamärgiüksust veebis ja seega on oluline tagada, et Sinu brändi online-identiteet oleks professionaalne ja ka hõlpsasti navigeeritav. Aga miks valida WordPress?

Veebilehe loomiseks on mitmeid võimalusi, kuid on oluline veenduda, et tehtud valik oleks ka hiljem hõlpsasti värskendatav, taskukohane ja online-marketing sõbralik.

Niisiis, miks valida WordPress veebisaidi arendamiseks? Sest WordPress on kõige kuulsam ja usaldusväärsem veebilahendus. Peamine põhjus, miks WordPressi populaarsus on nii palju kasvanudning mis on ka WordPressi parim osa, on see, et seda on lihtne kasutada ja see on piisavalt paindlik erinevat tüüpi veebisaitide loomiseks. Värske uuringu kohaselt haldab WordPress 32,3% kõigist veebilehtedest internetis.

Siin on mõned punktid, mis kinnitavad, et WordPress on kõigi aegade parim lahendus, mida saad oma ettevõtte saidi või veebipoe jaoks kasutada!

WordPress on tasuta!

WordPress on tasuta tarkvara, mis tähendab, et saad seda vastavalt oma vajadustele alla laadida, installida, kasutada ja muuta. WordPressi saad kasutada mis tahes veebisaidi loomiseks, lihtsast blogist kuni mahuka e-poeni välja. Miks on WordPress tasuta saad lugeda siit.

WordPressi on lihtne kohandada eri teemad ja pistikprogrammidega!

WordPressi teemasid on lihtne kohandada, kuna paljudel neist on oma valikupaneel, mis võimaldab muuta värve, laadida üles logo, muuta tausta, luua kauneid slider-eid ja tõeliselt kohandada seda vastavalt oma vajadustele koodi kirjutamata.

Pluginate abil saad oma WordPressi veebilehele lisada ka kohandatud funktsionaalsuse. WordPressi pistikprogrammid on nagu veebisaidi rakendused, mille abil saad lisada täpsemaid funktsioone, nagu analüütika, kontaktivormid, seada kliendi liitumise võimaluse ja palju muud.

Nii nagu teemad, on ka tuhanded esmaklassilised pistikprogrammid Sinu jaoks tasuta.

WordPress on SEO-sõbralik!

WordPress on kirjutatud standardse nõuetele vastava kvaliteetse koodi abil ja loob semantilise märgistuse, mis tähendab, et Google ja teised otsingumootorid armastavad WordPressi veebilehti.

Seetõttu kalduvad WordPressi veebisaidid otsingumootorites teistest kõrgemal kohal olema.

WordPress väga SEO-sõbralik juba oma loomuse poolest. Samuti saad oma veebisaidi täiendavaks optimeerimiseks kasutada WordPressi SEO pistikprogramme.

Miks valida WordPress

WordPressi on lihtne hallata!

WordPressil on sisseehitatud värskenduste haldussüsteem. See võimaldab Sul oma pluginaid ja teemasid värskendada WordPressi administraatori juhtpaneelil.

WordPress teavitab Sind ka siis, kui saadaval on uus WordPressi versioon, nii et saad oma saiti värskendada, klõpsates lihtsalt nuppu.

Andmete kaitsmiseks mis tahes õnnetuste või häkkimise eest saad hõlpsalt kasutada WordPressi varunduspluginat, et automaatselt varukoopiaid luua ja turvalisse kohta salvestada.

Oma WordPressi veebisaiti saab hallata ka liikvel olles, kasutades WordPressi mobiilirakendusi.

WordPress on kindel ja turvaline!

WordPress on välja töötatud turvalisust silmas pidades ning seda peetakse veebisaidi haldamiseks väga kindlaks ja turvaliseks platvormiks. Kuid päris maailm, võib ka internet olla ebakindel koht.

WordPressi veebilehe kaitsmiseks on vaja teha mõned lihtsad asjad. Näiteks seadistada Sucuri tarkvara.

WordPress saab hakkama erinevate meediatüüpidega!

WordPress ei piirdu ainult teksti kirjutamisega. Sellel on sisseehitatud meediumide üleslaadija piltide, heli- ja videofailide haldamiseks.

WordPress toetab oEmbediga veebisaite, mis tähendab, et saad oma veebile lisada YouTube’i videosid, Instagrami fotosid, tweet’e ja Soundcloudi heli. Lihtsalt kleebi vastav URL WordPressi postitusse.

Need punktid on vaid väike osa WordPressi positiivsetest külgedest ja põhjuseid miks valida WOrdpress. Seepärast oleme ka meie otsustanud pühenduda WordPressi veebilehtedele ning nende hooldamisele. Sellepärast ning Sinu ja Sinu aja jaoks. Võta meiega ühendust ning leiame koos Sulle parima veebihooldus lahenduse!